Πρόταση συνεργασίας

για μεσίτες / μεσιτικά γραφεία

Η Real Greece ιδρύθηκε με στόχο να δημιουργήσει ένα δίκτυο μεσιτικών γραφείων, με τα οποία θα συνεργάζεται με αποκλειστικό σκοπό, την συνολική και καλύτερη δυνατή εξυπηρέτηση των πελατών της και την παροχή σ' αυτούς υπηρεσιών που να ικανοποιούν και τους πιο απαιτητικούς.

Αν είστε μεσίτης ακινήτων και θέλετε να κάνετε το επόμενο βήμα για την επιχείρησή σας και να αυξήσετε τις πωλήσεις και τα κέρδη σας, η Real Greece είναι εδώ για να σας προσφέρει μία συνεργασία με πολλαπλά οφέλη και κανένα κόστος για σάς.

Με μια απλή διαδικασία, με ένα μόνο κλικ, η Real Greece σας δίνει τη δυνατότητα να προβάλλετε τα ακίνητά σας σε εκατομμύρια υποψήφιους αγοραστές-πελάτες της στην Ευρώπη αλλά και σε όλο τον κόσμο. Η συνεργασία μας με μεσιτικά και τουριστικά γραφεία του εξωτερικού, με target groups όπως pensioners (συνταξιούχους), Έλληνες του εξωτερικού κ.τ.λ., εγγυάται την προβολή αυτή. Κι όλα αυτά εντελώς δωρεάν.

Η όλη διαδικασία έχει ως εξής: Εσείς δίνετε στην Real Greece τη δυνατότητα να προβάλλει τα ακίνητά σας και η Real Greece αναλαμβάνει το κομμάτι της προώθησης των ακινήτων στην Ευρώπη, στην Ελλάδα και σε όλο τον κόσμο.

Με τους πλέον σύγχρονους τρόπους μάρκετινγκ, ηλεκτρονικού, έντυπου και όχι μόνο, η Real Greece φροντίζει ώστε τα ακίνητά σας να προβληθούν σε χώρες και σε ανθρώπους που ενδιαφέρονται να επενδύσουν στην αγορά κατοικίας στην όμορφή Ελλάδα μας.

Όταν έχουμε πελάτη μας που ενδιαφέρεται σοβαρά για ακίνητό σας, η Real Greece θα τον φέρει σε επικοινωνία με το μεσιτικό σας γραφείο.

Εσείς αναλαμβάνετε μόνο την υπόδειξη του ακινήτου που τον ενδιαφέρει και εφόσον η συναλλαγή ολοκληρωθεί, θα εισπράξετε την προμήθειά σας από τον πωλητή/ιδιοκτήτη του ακινήτου, ενώ η Real Greece από τον πελάτη της (αγοραστή/ενοικιαστή). Κι όλα αυτά χωρίς κανένα κόστος για σας!

Επικοινωνήστε μαζί μας για περισσότερες πληροφορίες.

Ζητήστε μας να σας αποστείλουμε ένα αντίγραφο του συμφωνητικού συνεργασίας μας.

Μην χάσετε αυτήν την ευκαιρία! Επενδύστε στην ανάπτυξη της δουλειά σας χωρίς κόστος και ρίσκο!

Γίνετε τώρα μέλος του δικτύου μας, του Real Estate Network, της Real Greece και ανεβάστε τις πωλήσεις σας και τα κέρδη σας.

Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει σύντομα μαζί σας για τις λεπτομέρειες της συνεργασίας μας.

Real Greece

Λεωφόρος Βεργώτη 14
Αργοστόλι 28100
Κεφαλονιά
Ελλάδα

E-mail:
info{ta}realgreece{tod}net

Κινητό, Whatsapp & Viber:
0030 6984847640

Ώρες Λειτουργίας:
Δευτέρα 09:00-21:00
Τρίτη 09:00-21:00
Τετάρτη 09:00-21:00
Πέμπτη 09:00-21:00
Παρασκευή 09:00-21:00
Σάββατο 09:00-21:00
Κυριακή Κλειστά