Η Εταιρεία

Η Real Greece είναι το επιστέγασμα γνώσης και εμπειρίας των ιδρυτών της, που εργάστηκαν για δεκαετίες στην Ελληνική και Ευρωπαϊκή αγορά του Real Estate.

Αγαπάμε την Ελλάδα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Πολλοί ξένοι, που έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, λένε ότι πρόκειται για την ωραιότερη χώρα του κόσμου! Όταν το λένε αυτοί, έχει μεγαλύτερη αξία.

Εμείς θέλουμε λοιπόν να μοιραστούμε την αγάπη μας για την Ελλάδα με όλους εσάς, που την λατρέψατε μέσα από τα ταξίδια σας ή ακόμα και μέσα από φωτογραφίες και σχόλια που ακούσατε γι’ αυτήν, χωρίς καν να την έχετε επισκεφθεί. Γιατί αυτή είναι η πραγματική Ελλάδα.

Στόχος μας είναι να προσφέρουμε υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών, σε άτομα που θέλουν να αγοράσουν ή να ενοικιάσουν ένα ακίνητο στην Ελλάδα. Είτε πρόκειται για το σπίτι των διακοπών σας είτε για τη μόνιμη κατοικία σας είτε ακόμα και για μια επένδυση σε επαγγελματική στέγη ή οικόπεδο, η Real Greece θα σας βοηθήσει να βρείτε αυτό ακριβώς που ψάχνετε.

Το μόνο που χρειάζεται είναι να περιηγηθείτε στην ιστοσελίδα της  Real Greece και να βρείτε το σπίτι που ικανοποιεί όλες σας τις απαιτήσεις, το σπίτι των ονείρων σας. Θα βρείτε παραθεριστικές κατοικίες, παραλιακές μεζονέτες, μονοκατοικίες στα βουνά της Ελλάδας ή ακόμη σπίτια σε ελληνικά χωριά και διαμερίσματα στις πόλεις.

Αν όμως δεν βρίσκετε αυτό ακριβώς που θέλετε, επικοινωνήστε μαζί μας,  κι εμείς με τους συνεργάτες μας, θα αναζητήσουμε το ιδανικότερο ακίνητο για σάς, επιτυγχάνοντας τον σκοπό μας: την απόλυτη ικανοποίηση σας.

Με άριστους συνεργάτες σε όλες τις περιοχές της Ελλάδας, η Real Greece  αποτελεί το πιο οργανωμένο δίκτυο Real Estate στη διάθεσή σας.

Όλες μας οι συναλλαγές πραγματοποιούνται με απόλυτη εχεμύθεια και κάθε αίτημα διεκπεραιώνεται αποτελεσματικά, λαμβάνοντας πάντα υπόψη τα συμφέροντα των πελατών μας. Η αγοραπωλησία / ενοικίαση οποιουδήποτε ακινήτου αντιμετωπίζεται με απόλυτο επαγγελματισμό και ακεραιότητα.

Real Greece

Στοιχεία επικοινωνίας

Διεύθυνση:

Λεωφόρος Βεργώτη 14

Αργοστόλι 28100

Κεφαλονιά

Ελλάδα

 

E-mail:

info@realgreece.net

 

Τηλέφωνο:

Κινητό, Whatsapp & Viber: 

0030 6984847640

 

Ώρες Λειτουργίας:

Δευτέρα 09:00-21:00

Τριτη 09:00-21:00

Τεταρτη 09:00-21:00

Πεμπτη 09:00-21:00

Παρασκευη 09:00-21:00

Σαββατο 09:00-21:00

Κυριακη Κλειστά