Ν. Έβρου / Δ. Αλεξανδρούπολης / Αλεξανδρούπολη
6
€ 960.000

Οικόπεδο προς Πώληση - Αλεξανδρούπολη

1200τ.μ.R-163Κωδικός ακινήτου

Περιγραφή

Οικόπεδο 1.200 τ.μ. € 960.000 - Αλεξανδρούπολη - Δ. Αλεξανδρούπολης

Προς πώληση

Μοναδικό οικόπεδο 1.235 τετραγωνικών μέτρων δίπλα στην ακτή στην πιο εξαιρετική όμορφη και πολυτελή τουριστική περιοχή της Αλεξανδρούπολης. Βρίσκεται στην καρδιά της πόλης της Αλεξανδρούπολης και της πρωτεύουσας της Θράκης στη Βόρεια Ελλάδα. Το οικόπεδο βλέπει σε δύο δρόμους και βρίσκεται κοντά στο εμπορικό κέντρο της Αλεξανδρούπολης. Προσφέρει εκπληκτική πανοραμική θέα στο Αιγαίο Πέλαγος, τη Σαμοθράκη και την παραλία. Αυτό το υπέροχο οικόπεδο βρίσκεται κοντά σε ένα μεγάλο παντοπωλείο, εστιατόρια και σταθμούς λεωφορείων.

Το οικόπεδο βρίσκεται δίπλα σε μια όμορφη παραλία με χρυσή άμμο με σμαραγδένια νερά. Απέχει 10 λεπτά με τα πόδια από το GrecotelAstirHotel και είναι επίσης κοντά στο Αρχαιολογικό Μουσείο, το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο Θράκης και πολλά εστιατόρια και καφέ.

Είναι μια τουριστική και διεθνής επιχειρηματική πόλη με πολλές πολυτελείς ανέσεις, εστιατόρια, καφέ και όμορφες παραλίες. Απέχει 12 χλμ από το διεθνές αεροδρόμιο Δημόκριτος.

Μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κτιριακή τουριστική ή επαγγελματική ή οικιστική ανάπτυξη, επειδή η πόλη έχει πολλές επιχειρηματικές και εμπορικές επενδυτικές ευκαιρίες σε σχέση με το μεγάλο διεθνές λιμάνι της Αλεξανδρούπολης, τη γεωπολιτική θέση της πόλης, την έναρξη των εργασιών στον τερματικό σταθμό της Αλεξανδρούπολης στην Ελλάδα. η αμερικανική βάση του ΝΑΤΟ μαζί με τα Πανεπιστήμια, τα μουσεία και τη φυσική ομορφιά της πόλης. Η πόλη έχει επίσης καθημερινές συνδέσεις με ferryboat με άλλα νησιά και μια πολύ μεγάλη μαρίνα.

Υπάρχουν επίσης νέοι σιδηροδρομικοί σταθμοί που συνδέουν την Αλεξανδρούπολη με την Ευρώπη και άλλες μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Η Αλεξανδρούπολη προσελκύει πολλούς διεθνείς τουρίστες από όλο τον κόσμο κάθε χρόνο για διακοπές, επαγγελματικούς λόγους, συνέδρια και πολιτιστικές εκδηλώσεις.



Μπορεί να πωληθεί μικρότερο οικόπεδο 350τμ. το οποίο έχειπρόσοψη στο δρόμο που βλέπει προς το ξενοδοχείο όπως φαίνεται στο σχέδιο (όχι στον κεντρικό δρόμο ) και σε αυτή την περίπτωση η τιμή είναι 730 ευρώανά τετραγωνικό μέτρο.

Σε 350τμ. οικόπεδο μπορεί να κτίσει σπίτι ή κτήριο περίπου 200τμ. χωρίς υπόγειο και βεράντες.

Στοιχεία Ακινήτου

  • Κωδικός R-163
  • Κωδικός Β
  • Περιοχή Δ. Αλεξανδρούπολης
  • Υπο-περιοχή Αλεξανδρούπολη
  • Τύπος Οικόπεδο
  • Σκοπός προς Πώληση
  • Εμβαδόν 1.200 τ.μ.
  • Τιμή € 960.000
  • Τιμή/τ.μ. 800€/τ.μ.
  • μ.
  • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

                Οικοδομήσιμο 

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.