Ν. Κέρκυρας / Δ. Κέρκυρας / Αλεπού
7
€ 2.500.000

Μονοκατοικία προς Πώληση - Αλεπού

950τ.μ.CTT-548Κωδικός ακινήτου

Περιγραφή

Μονοκατοικία 950 τ.μ. € 2.500.000 - Αλεπού - Δ. Κέρκυρας

Μόλις λίγα χιλιόμετρα έξω από την πόλη της Κέρκυρας βρίσκεται αυτό το ακίνητο σε μια επίπεδη περιοχή με υπέροχη θέα από όλα τα γύρω, στη χώρα , στην πόλη και στο βάθος τη θάλασσα . Αυτή η νέα ιδιοκτησία κατασκευής τοποθετείται σε ένα υψηλό πρότυπο επίπεδο, με πολυτελή έπιπλα και αποτελείται από τρεις ανεξάρτητες κατοικίες που μπορούν να χρησιμοποιηθούν ξεχωριστά ή όλα μαζί, αν το ακίνητο θα πρέπει να αλλάξει σε μια μεγάλη βίλα . Μια άλλη επιλογή είναι να συνδέσετε δύο σπίτια και να διατηρήσετε μια ξεχωριστή κατοικία .

Σπίτι αριστερά : 180 m2 της στέγασης και 150 μ2 υπόγειο συν δύο γκαράζ 42 m2 .

Στο ισόγειο : Ευρύχωρο σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία , κουζίνα και βεστιάριο επισκεπτών

Στον πρώτο όροφο : Τρία υπνοδωμάτια από τα οποία το κύριο υπνοδωμάτιο διαθέτει ένα ευρύχωρο μπαλκόνι και ένα δωμάτιο-ντουλάπα . Επιπλέον, υπάρχει ένα μοντέρνο μπάνιο με δύο νιπτήρες και μπανιέρα με τζακούζι .

Το υπόγειο : Αυτό το ευρύχωρο υπόγειο αποτελείται από ένα home cinema , ένα δωμάτιο μελέτης , μια αίθουσα παιχνιδιών και ένα υπνοδωμάτιο διαμερίσματα, ένα γυμναστήριο και μια αποθήκη .

Κεντρικό σπίτι: 150 μ2 κατοικίας συν 50 μ2 υπόγειο και γκαράζ 50 m2

Στο ισόγειο : Σαλόνι με τζάκι , τραπεζαρία και ανοιχτή κουζίνα , ένα υπνοδωμάτιο και ένα μπάνιο με ντους . Καθιστικό διαθέτει πλακάκια από γρανίτη καθώς και δρύινα πάτωμα στο υπνοδωμάτιο .

Στον πρώτο όροφο :Τρία υπνοδωμάτια με ξύλινα ταβάνια και πατώματα και ένα μπάνιο με υδρομασάζ .

Το υπόγειο : Αυτή η περιοχή αποτελείται από ένα home cinema , μία επιπλέον κουζίνα , ένα γυμναστήριο και ένα βοηθητικό δωμάτιο.

Σπίτι Δεξιά: 180m2 της στέγασης , 150μ2 υπόγειο και δύο γκαράζ 42m2 .

Η διάταξη είναι ακριβώς η ίδια με το πρώτο σπίτι .

Στον εξωτερικό χώρο :

Ο διαμορφωμένος χώρος είναι επίπεδος με ακόμη ένα χαμηλότερο επίπεδο όπου μια πισίνα θα μπορούσε να τοποθετηθεί .

Υπάρχει μια ακόμη κατασκευή των 45m2 η οποία αποτελείται από ένα γκαράζ το οποίο ανήκει στο δεύτερο σπίτι, καθώς και λεβητοστάσιο . Στην κορυφή αυτού του κτιρίου μπορεί να τοποθετηθεί δορυφορικός δίσκος, καθώς και ηλιακούς συλλέκτες .

Το αριστερό και το μεσαίο σπίτι είναι τελειωμένο σε ένα στάδιο με υψηλού επιπέδου εξοπλισμό και χαρακτηριστικά , όπως ξύλινα πατώματα και σκάλες , κρυφοί φωτισμοί οροφής , δρυς ξύλινες πόρτες , μπάνιο με υδρομασάζ και internet , TV - SAT συνδέσεις , A / C και κάμερες σε όλη την είσοδο .

Στοιχεία Ακινήτου

  • Κωδικός CTT-548
  • Κωδικός Β
  • Περιοχή Δ. Κέρκυρας
  • Υπο-περιοχή Αλεπού
  • Τύπος Μονοκατοικία
  • Σκοπός προς Πώληση
  • Εμβαδόν 950 τ.μ.
  • Τιμή € 2.500.000
  • Τιμή/τ.μ. 2632€/τ.μ.
  • Όροφος Ισογειο
  • Θέρμανση Κλιματισμός
  • μ.
  • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

  Πάρκινγκ  Αποθήκη    Τζάκι         

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.