Ν. Ρεθύμνης / Δ. Μυλοποτάμου / Δήμου Μυλοποτάμου
19
1
€ 1.600.000

Βίλλα προς Πώληση - Δήμου Μυλοποτάμου

5Δωμάτια4Μπάνια580τ.μ.RM-1Κωδικός ακινήτου

Περιγραφή

Βίλλα 580 τ.μ. € 1.600.000 - Δήμου Μυλοποτάμου - Δ. Μυλοποτάμου

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΒΙΛΑ ΜΕ ΠΙΣΙΝΑ ΚΑΙ ΚΗΠΟ

ΣΤΟ ΡΕΘΥΜΝΟ ΚΡΗΤΗΣ

Πωλείται πολυτελής, σύγχρονη, νεόδμητη, βίλλα τεσσάρων επιπέδων με μεγάλη (60 τ.μ.) πισίνα, πολλές ανέσεις και μοναδική ανεμπόδιστη θέα σε βουνό, κάμπο και θάλασσα. Το συνολικό εμβαδό της βίλας είναι 580 τ.μ. και του οικοπέδου 3.500 τ.μ..

Η κάθε λεπτομέρεια είναι προσεκτικά επιλεγμένη, η κάθε γωνιά επιμελώς διαμορφωμένη για να αποπνέει φινέτσα, γούστο, μεράκι, άνεση. Τα πολυτελή έπιπλα, τα φωτιστικά από κρύσταλλα swarovski, η μαρμάρινη σκάλα με την επίχρυση κουπαστή, η μεγάλη σοφίτα και η διαρρύθμιση των χώρων, καθιστούν το σπίτι αυτό μοναδικό το οποίο σίγουρα δεν απευθύνεται στον οποιονδήποτε αλλά σε ανθρώπους που γνωρίζουν να εκτιμούν την αξία των αντικειμένων και των χώρων και επιδιώκουν να αποκτήσουν ένα ακίνητο μοναδικό.

Στο ισόγειο θα βρούμε το μεγάλο σαλόνι και καθιστικό με το ενεργειακό τζάκι και τους πολυελαίους που αποπνέουν μία αίσθηση μοναδικής ζεστασιάς και θαλπωρής. Η άνετη τραπεζαρία βρίσκεται επίσης στο ίδιο επίπεδο καθώς και ένα μπάνιο, ενώ μια μεγάλη μπαλκονόπορτα οδηγεί στην πισίνα, στον κήπο με τις τριανταφυλλιές, τα δέντρα, τα φρούτα, το λαχανόκηπο και τις ελιές.

Το ισόγειο περιλαμβάνει επίσης την κλειστή ? μοντέρνα ?μεγάλη και λειτουργική κουζίνα, αξεπέραστης ποιότητας, σε όμορφους χρωματικούς συνδυασμούς, με μπαλκόνι και θέα προς την πισίνα. Όλες οι ηλεκτρικές συσκευές (φούρνος, εστίες, ψυγειοκαταψύκτης, πλυντήριο πιάτων, φούρνος μικροκυμάτων, κλπ) είναι εντοιχισμένες ενώ οι μεγάλοι πάγκοι και οι πολλοί αποθηκευτικοί χώροι δημιουργούν μια κουζίνα απόλυτα άνετη και λειτουργική.

Από το σαλόνι, μια μαρμάρινη σκάλα με χειροποίητα, στο χρώμα του χρυσού κάγκελα, μας οδηγεί στον πρώτο όροφο. Στο επίπεδο αυτό θα συναντήσουμε το κεντρικό υπνοδωμάτιο, πολύ μεγάλων διαστάσεων, με εσωτερικό μπάνιο Jacuzzi, εσωτερικές γκαρνταρόμπες, μεγάλα παράθυρα και μπαλκόνι στην πισίνα. Το δεύτερο υπνοδωμάτιο επίσης πολύ μεγάλο, διαθέτει εσωτερικό μπάνιο, εντοιχισμένη ντουλάπα και θέα στην πισίνα. Το τρίτο υπνοδωμάτιο του ορόφου διαθέτει εσωτερικό μπάνιο, εντοιχισμένη ντουλάπα και παράθυρο με θέα στην πισίνα και τον κήπο. Το τέταρτο δωμάτιο, άνετο και με θέα στον κήπο, μπορεί να χρησιμοποιηθεί ως ένα επιπλέον υπνοδωμάτιο στον όροφο αυτό ή ως παιδότοπος.

Από τον όροφο αυτόν, μια ημικυκλική ξύλινη σκάλα μας οδηγεί στο τελευταίο επίπεδο, τη σοφίτα. Με ξύλινη οροφή και ξύλινο δάπεδο, με τεράστιες βιβλιοθήκες, χώρο καθιστικού, χώρο γραφείου, μπάνιο, με μπαλκόνια και με ανεμπόδιστη θέα προς κάθε κατεύθυνση, αποτελεί το ιδανικό ησυχαστήριο, το χώρο εργασίας, το χώρο υποδοχής επαγγελματικών ραντεβού και σε κάθε περίπτωση τον απόλυτα ιδιωτικό χώρο του ιδιοκτήτη.

Το κατώτερο επίπεδο του σπιτιού, διαθέτει ένα μικρό διαμέρισμα αποτελούμενο από υπνοδωμάτιο, μπάνιο, και κουζίνα, το οποίο έχει και αυτοτελή είσοδο για όποιον το επιθυμεί, ή είσοδο από τα ανώτερα επίπεδα του σπιτιού. Στο επίπεδο αυτό θα συναντήσουμε επίσης δωμάτια ? αποθήκες με ράφια, δωμάτιο με το πλυντήριο, το κελάρι, το στεγνωτήριο και λινοθήκη, δωμάτιο με το λέβητα θέρμανσης του σπιτιού και τρεις εσωτερικές θέσεις στάθμευσης αυτοκινήτων.

Όλα τα επίπεδα του σπιτιού, τέσσερα στο σύνολο, επικοινωνούν μεταξύ τους και με ανελκυστήρα, ο οποίος βρίσκεται στο σαλόνι του ισογείου, στο διάδρομο του αʼ ορόφου, στη σοφίτα (τελευταίο επίπεδο) και στις θέσεις στάθμευσης (κατώτερο επίπεδο).

Το σπίτι διαθέτει επίσης αυτόνομη θέρμανση σε κάθε όροφο, κλιματισμό σε κάθε δωμάτιο και χώρο, συναγερμό, ηλιακό θερμοσίφωνα και μπόιλερ, κεντρικό σύστημα ηλεκτρικής σκούπας με παροχές σε κάθε επίπεδο και κάθε δωμάτιο, ηλεκτρικά πατζούρια, έξυπνο σύστημα χειρισμού των φώτων και των πορτοπαράθυρων, ανακλινόμενες πόρτες και παράθυρα με σίτες παντού, αυτόματο πότισμα του κήπου, ηλεκτροκίνητη πύλη για την είσοδο αυτοκινήτων.

Ο εξωτερικός χώρος (3.500 τ.μ.) έχει έναν πλήρως διαμορφωμένο κήπο (με αυτοματοποιημένο σύστημα ποτίσματος) με διάφορα λουλούδια και φυτά, τριανταφυλλιές, ελιές, δέντρα με φρούτα και λαχανόκηπο και όλα αυτά γύρω από μια μεγάλη πισίνα με άνετους περιμετρικά χώρους για ομπρέλες, ξαπλώστρες και έπιπλα κήπου.

Η τοποθεσία της οικίας είναι ιδανική καθώς απέχει 5 μόλις λεπτά από τη θάλασσα, και 15 λεπτά από την πόλη του Ρεθύμνου, συνδυάζοντας έτσι τη ζωή στην πόλη με την γαλήνη, την ομορφιά, την ηρεμία και την απόλυτη ιδιωτικότητα.

Στοιχεία Ακινήτου

  • Κωδικός RM-1
  • Κωδικός Β 3881684
  • Περιοχή Δ. Μυλοποτάμου
  • Υπο-περιοχή Δήμου Μυλοποτάμου
  • Τύπος Βίλλα
  • Σκοπός προς Πώληση
  • Εμβαδόν 580 τ.μ.
  • Τιμή € 1.600.000
  • Τιμή/τ.μ. 2759€/τ.μ.
  • Επίπεδα Ισόγειο-1ος-2ος
  • Έτος κατασκευής 2010
  • Υπνοδωμάτια 5
  • Μπάνια 4
  • wc 1
  • Θέρμανση Ενδοδαπέδια
  • μ.
  • μ.

Χαρακτηριστικά Ακινήτου

Ανελκυστήρας  Πάρκινγκ  Αποθήκη  Αποθήκη υπογείου  Τζάκι    Διαμπερές     
  • Απόσταση από θάλασσα: 1500 μ.
  • Θέα: Βουνό και Θάλασσα
Συμπεριλαμβάνει Ηλ.Συσκευές

Ενεργειακή Κλάση

Το Πιστοποιητικό Ενεργειακής Απόδοσης (ΠΕΑ) δίνει στο ακίνητο έναν τυποποιημένο βαθμό ενεργειακής αποδοτικότητας, από το 'Α+' έως το 'Η', όπου το 'Α+' είναι το πλεόν αποδοτικό και 'Η' το λιγότερο αποδοτικό.

Video ακινήτου

Χάρτης ακινήτου

Εκδήλωση Ενδιαφέροντος

Παρακαλούμε συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και σύντομα ένας συνεργάτης μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με περισσότερες πληροφορίες.