Πληροφορίες για την Ελλάδα

Η Ελλάδα

Η χώρα που ξυπνάει εικόνες του ήλιου με φόντο τον γαλάζιο ουρανό, εικόνες με τις ατελείωτες παραλίες με λευκή άμμο δίπλα στις καταγάλανες θάλασσες, τα γραφικά ασβεστωμένα χωριά και ερημονήσια, τα γαλήνια λιμανάκια με τα πολύχρωμα ψαροκάικα, τους φιλικούς  ανθρώπους και τον χαλαρό τρόπο ζωής.

Η Ελλάδα είναι σε μεγάλο βαθμό παρθένα με μικρή βιομηχανία και λίγα πολυώροφα κτίρια έξω από τις μεγάλες πόλεις - τα νησιά, ιδίως έχουν ξεφύγει από τη μάστιγα της αδιάκριτης κοινής ανάπτυξης σε πολλές άλλες χώρες της Μεσογείου.

Η Ελλάδα είναι ένας διαχρονικός προορισμός που μπορεί να σου προσφέρει τα πάντα.

 

Ζήσε στην Ελλάδα και γνώρισε την ιστορία της, επισκέψου τα μουσεία και τους αρχαιολογικούς της χώρους, κολύμπησε στις θάλασσές της, σκαρφάλωσε στα βουνά της, δοκίμασε τη μεσογειακή της κουζίνα και απόλαυσε τις νύχτες κάτω από τα αστέρια.

ΖΗΣΕ ΤΗ ΜΑΓΕΙΑ ΤΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Ως τοποθεσία για διακοπές, συνταξιοδότηση ή μόνιμη κατοικία, η Ελλάδα έχει πολλά να προσφέρει, καθώς συνδυάζει μια ευρεία επιλογή ακινήτων σε πολύ καλές τιμές,   με ένα ήπιο κλίμα με πάνω από 300 ημέρες ηλιοφάνειας το χρόνο. Υπάρχουν πολλοί εξαιρετικοί λόγοι για την αγορά ενός σπιτιού στην Ελλάδα, δεν έχεις παρά να ανακαλύψεις αυτούς που θα συναρπάσουν εσένα.