love-proud-for-Greece

“Αγαπάμε την Ελλάδα και είμαστε περήφανοι γι’ αυτήν. Πολλοί ξένοι, που έχουν επισκεφθεί την Ελλάδα, λένε ότι πρόκειται για την ωραιότερη χώρα του κόσμου!”

Over Real Greece

Real Greece is opgericht in 2014 en heeft haar hoofdkantoor in Rotterdam, Nederland. Ondanks het feit dat het een nieuw bedrijf betreft op het gebied van onroerend goed, is Real Greece een bedrijf wat bestaat uit mensen met ervaring op zowel de Griekse als de internationale markt en die werken met enthousiasme en passie.

Wij houden van Griekenland en zijn hier trots op. Veel buitenlanders die Griekenlang hebben bezocht, zeggen dat Griekenland het mooiste land ter wereld is! Wanneer zij dit zeggen, is het meer waard. Dus willen wij onze liefde voor Griekenland met iedereen, die van Griekenland is gaan houden door reizen of misschien zelfs door foto’s en commentaar van anderen en er zelf nooit zijn geweest, delen. Want dit is het Echte Griekenland.

Ons doel is om kwalitatief hoogwaardige service aan mensen te verlenen die onroerend goed willen kopen of huren in Griekenland. Of het nu uw vakantiewoning, een permanente woning of zelf een investering in een commercieel gebouw of landgoed is, Real Greece zal u helpen om precies te vinden waar u naar op zoek bent.

Het enige wat u hoeft te doen is browsen op de website van Real Greece en de woning te vinden die precies voldoen aan al uw vereisten, de woning van uw dromen.

Als u niet precies vindt wat u wenst, neem contact met ons op, samen met onze partners zullen wij de meest ideale woning voor u vinden, waarmee we ons doel bereiken: het voldoen aan uw verwachtingen.

Samen met onze partners in de vele regio’s van Griekenland vormen wij een netwerk wat klaar is om aan uw eisen te voldoen.

Al onze transacties worden behandeld met de grootst mogelijke vertrouwelijkheid en ieder verzoek wordt efficiënt afgehandeld, altijd rekening houdend met de belangen van onze cliënten. De verkoop en verhuur van een woning wordt behandeld met professionaliteit en integriteit.

Real Greece

14 Vergoti Avenue
Argostoli 28100
Kefalonia
Greece

E-mail:
info{ta}realgreece{tod}net

Mobiel, WhatsApp und Viber:
+30 6984847640

Werkuren:
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Zondag gesloten