Πρόταση συνεργασίας

voor makelaars

Real Greece werd opgericht met de visie om een netwerk van makelaars op te zetten die samenwerken met één doel, het aanbieden van optimale service die zelfs voldoen voor de meest veeleisende klanten.

Als u als makelaar een volgende stap wil zetten met uw bedrijf en uw winst wil verhogen, is Real Greece hier om met u een samenwerking aan te gaan met meerdere voordelen en zonder kosten.

Met een eenvoudig proces, met een enkele klik, biedt Real Greece u de mogelijkheid om uw onroerend goed aan miljoenen potentiële kopers in Europa en over de hele wereld te promoten.  Onze samenwerking met makelaars en VVV-kantoren in het buitenland zorgt voor projectie. Al dit wordt gratis aangeboden.

De hele procedure is als volgt: U geeft Real Greece de kans om uw onroerend goed te promoten en Real Greece neemt het gedeelte van de promotie in Griekenland en Europa op zich.

Met de meest moderne vormen van marketing, web-marketing en anderen, zorgt Real Greece ervoor dat uw onroerend goed gepromoot wordt in de landen en bij de mensen die geïnteresseerd zijn in het investeren in de onroerend goed markt in ons mooie Griekenland. Zodra een potentiële koper/huurder wordt gepresenteerd, brengt Real Greece hem in contact met uw makelaar. U verbindt zich ertoe het onroerend goed aan de geïnteresseerde te laten zien en als de transactie is voltooid, verdient u de commissie van de verkoper/verhuurder en Real Greece wordt betaald door de koper/huurder. En dit alles zonder extra kosten!

Neem contact met ons op voor meer informatie.

Vraag ons om u een kopie van onze samenwerkingsovereenkomst.

Mis deze kans niet! Investeer zonder risico en kosten!

Word nu lid van het Real Greece Onroerend Goed Netwerk en win-win.

Real Greece

14 Vergoti Avenue
Argostoli 28100
Kefalonia
Greece

E-mail:
info{ta}realgreece{tod}net

Mobiel, WhatsApp und Viber:
+30 6984847640

Werkuren:
Maandag 09:00-21:00
Dinsdag 09:00-21:00
Woensdag 09:00-21:00
Donderdag 09:00-21:00
Vrijdag 09:00-21:00
Zaterdag 09:00-21:00
Zondag gesloten